Activiteiten

Kerstactie

 

Wil je deze kerst met een origineel cadeau komen? Geef dan iets uit naam van de ander. Geef een Palestijnse vluchteling een voedselpakket, zodat er meerdere mensen een mooie kerst kunnen beleven. Doneer een bedrag naar keuze, geef hierbij aan dat het gaat om de kerstactie. Wij zorgen er dan voor dat het geld wordt gebruikt voor een voedselpakket. De Palestijnse vluchtelingen kunnen vooral nu onze hulp zo hard gebruiken. Geef en steun ons met een bedrag naar keuze alstublieft, zodat wij met uw hulp meer mensen kunnen helpen.

 

IBAN: NL78INGB0006862918

Onder vermelding van: Stichting Mijn Thuis, te Tilburg

 

 

 

 

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per app contact opnemen met Ahmad Abdallah.

0642949136 (Tel & WhatsApp)

Kledingactie 'Mijn Thuis'.

 

Stichting Mijn Thuis gaat zijn kleding uitverkopen. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Palestijnse vluchtelingen in Libanon. Te koop zijn fraaie Arabische kledingstukken. Van mantels, jurken, hoofddoeken tot kinderkleding, van alles is aanwezig, ten minste nu nog, want op=op en weg=weg!! Dit alles zal heel snel gaan, met de feestdagen in het verschiet en de geweldige korting. Koopt u éém kledingstuk, dan krijgt u 40% korting en bij de aankoop van een tweede artikel krijgt u het goedkoopste artikel gratis. Via de foto's onderaan dit stuk krijgt u een indruk van de vele kledingstukken, maar het beste kunt u zelf een kijkje gaan nemen in de winkel aan het Lieve Vrouwe plein 6. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op uw gemak rond kijken en passen.

 

 

21 november 2017: 100 jaar Balfour.

 

In 1917 op 2 november werd in een verklaring aan de Britse zionist Lionel Walter Rothschild door de minister van Buitenlandse Zaken Arthur Balfour aangegeven dat de Britse regering sympathie betuigden aan de zionistische aspiraties in Palestina. Letterlijk schreef hij dat zijn regering zich zou inzetten voor 'De stichting van een joods nationaal tehuis in Palestina', waarbij niet werd aangegeven wat dit tehuis dan zou moeten zijn.

Hiermee werd de kiem gelegd voor de stichting van de staat Israël. Over de hele wereld wordt deze verklaring herdacht. Ook wij willen hierbij stil staan. Dit doen we op dinsdagavond 21 november om 20.00 uur in de ruimte van Souvenir des Montagnards aan de Ringbaan Zuid 253 te Tilburg. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Om de onkosten te dekken vragen wij 3 euro per persoon. Aanmelden is niet nodig.

Wij hopen u dan te verwelkomen.

 

 

Email:

risma@heroes-for-palestinian-refugees.nl

ad@heroes-for-palestinian-refugees.nl

 

Algemeen

info@mijnthuispalestina.com

Ad Mols, voorzitter

admols@mijnthuispalestina.com

Penningmeester en vice-voorzitter

ahmadabdallah@mijnthuispalestina.com

 

Contact Stichting Mijn Thuis

 

Lieve Vrouweplein 6

5037 TS Tilburg

IBAN Nummer:

 

NL78INGB0006862918

 

tav. Stichting Mijn Thuis

onder vermelding van: Heroes

FOLLOW US

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.